Ter voorbereiding op de Zevenheuvelenloop van zondag 15 november 2015 biedt ATLETIEK VERENIGING WIJCHEN (AVW) een speciale training aan. De training is uitsluitend bedoeld voor diegenen die geen lid zijn van AVW. Je hebt wel een goede basisconditie nodig (zie voorwaarden hieronder).

Wat is de bedoeling?

7heuveltraining

Op woensdag 2 september gaan we van start met de eerste training. De laatste training wordt gegeven op woensdag 12 november. De trainingen zijn op zondagmorgen van 09.00 uur  tot ongeveer 10.30 uur (duurloop) en op woensdagavond van 19.30 uur tot ongeveer 21.00 uur (interval). Beide trainingen zijn opbouwend in afstand en inspanning. Verder is er ook de mogelijkheid is er voor de liefhebbers ook nog de mogelijkheid  om mee te  doen met de souplesse intervaltraining op vrijdagavond van 19:00 uur tot 20:00uur.

Waar wordt er getraind?

De accommodatie van AVW is schitterend gelegen aan de rand van Wijchen (route informatie), dus het is logisch dat de duurlooptrainingen in de nabijgelegen bosrijke omgeving worden gegeven. De intervaltrainingen zijn op of in de omgeving van onze mooie atletiekcomplex. De trainers besteden aandacht aan looptechniek, heuveltraining, kracht en snelheid. Het uiteindelijke doel is om die prachtige Zevenheuvelenloop ontspannen en blessurevrij uit te lopen.
De start van de training is altijd vanaf het clubhuis van AVW, De Wychert 4, Wijchen. tenzij anders afgesproken.

Hoe en wanneer inschrijven?

Je kunt je per mail aanmelden. Maximaal 45 personen kunnen aan de training deelnemen. Aanmelden moet in ieder geval geschieden voor woensdag 2 september 2015.

7heuveltraining

Wanneer kan ik deelnemen?

  • er wordt een minimale conditie gevraagd: dat betekent vijf kilometer lopen in ongeveer 30 min (dit wordt in de eerste trainingsdag getest).
  • minimum leeftijd is zestien jaar.
  • deelname kost  €55,00 per persoon (hiervoor moet eenmalig een 7heuvelentraining machtigingsformulier (PDF link) worden gedownload en ingevuld worden meegenomen op de eerste training)
  • de kosten zijn inclusief een warm en koud buffet in het clubhuis van AVW na afloop van de Zevenheuvelenloop.
  • deelname is op eigen risico en voor eigen verantwoording.

Aanmelden of nadere informatie?

Elly de Swart        06-42944439             ellydeswart@hotmail.com                

Atletiek Vereniging Wijchen, de Wijchert 4, 6603 AG Wijchen.