Goede voornemens voor 2017 beginnen op 29 november.

Met ingang van dinsdag 29 november 2016 start ATLETIEK VERENIGING WIJCHEN bij voldoende deelname met een nieuwe groep beginners. Wij noemen dit een startgroep. Afvallen, stoppen met roken en meer bewegen zijn jaarlijks de belangrijkste voornemens rondom nieuwjaar. Wacht dit jaar niet tot 1 januari maar start al op 29 november. Hardlopen is een hele gezonde manier van bewegen en een prima ondersteuning om je lichaamsgewicht onder controle te houden.  

 
Heb je altijd al willen hardlopen? Is het er nog steeds niet van gekomen of kan je het alleen niet volhouden? Dan kun je nu meedoen, want de training is speciaal voor jou bedoeld! Kom gezellig langs. Op dinsdag 22 november 2016 19.45 uur start houden we een introductie avond. Doel is informatie-uitwisseling over de opbouw van het programma. Wij verwachten je enthousiast te maken voor het hardlopen en hopen natuurlijk dat jij je bij onze club aansluit.

De grote lijn ziet er als volgt uit

Gezamelijke warming up

Er wordt 26 weken getraind. 2 keer per week training in groepsverband. De trainingen zijn op dinsdag- en donderdagavond om 19.30 uur. De eerste training start dinsdag 29 november. Daarnaast dien je in het weekend een keer voor je zelf te lopen. Bij voldoende belangstelling kunnen we dit vanaf maart ook samen doen op zondagmorgen. De trainingen zijn opbouwend in afstand en tijd en duren nooit langer dan anderhalf uur. Dat is natuurlijk exclusief een kopje koffie of thee in ons gezellige clubhuis

Waar wordt er getraind?

317747095_cXp5q-Ti.jpg

De accommodatie van AVW is schitterend gelegen aan de rand van Wijchen. De trainingen vinden plaats op de kunststof atletiekbaan of in het nabijgelegen omgeving. Hardlopen kun je namelijk overal en juist afwisseling maakt het leuk. Onze trainers besteden aandacht aan looptechniek, kracht en conditie. Maar... het uiteindelijke doel is te leren lopen op een ontspannen en blessurevrije wijze. De start van de training is altijd vanaf het clubhuis van AVW, tenzij anders afgesproken.

Hoe en wanneer inschrijven?

Inschrijven voor de startgroep kan online via deze link. Als jij je aanmeldt, weten we dat je op de introductieavond gaat komen. Daar hoef je pas te beslissen of jij wilt aansluiten. 

Wanneer kan ik deelnemen?

Urndorferloop
    •    Er wordt geen minimale conditie gevraagd.
    •    De minimum leeftijd is achttien jaar.
    •    Je moet gezond zijn en geen ernstig overgewicht. Bij twijfel kun je altijd  overleggen.
    •    Deelname kost €100,- Hiervoor krijg je dus 52 trainingen, een voorlichtingsavond en in de eerste vier weken gratis koffie of thee na afloop van de training.
    •    Je moet goede hardloopschoenen hebben, kleding waarin jij je goed kunt bewegen en vanwege de veiligheid een veiligheidsvestje. Op de voorlichtingsavond krijg je voorlichting over kleding en schoeisel. Schaf daarom nog geen nieuwe schoenen aan en neem eventueel bestaande hardloopschoenen mee om te kijken of deze nog voldoen.
    •    Deelname is op eigen risico en voor eigen verantwoording. 
    •    Volledig invullen van inschrijfformulier plus vragenlijst (wordt vertrouwelijk behandeld)
 

Meer weten

Als je een mailtje stuurt dan neemt een van de trainers contact met je op.