Atletiek Vereniging Wijchen is een actieve sportvereniging met aan het begin van 2015 ruim 600 leden. Behalve sportieve prestaties, staan sfeer en sociale betrokkenheid hoog in ons vaandel. Voor alle leden worden regelmatig activiteiten en wedstrijden georganiseerd. AVW staat stevig in haar schoenen en maakt een goede ontwikkeling door. Dat betreft zowel de recreatieve sporters als diegenen die op een hoog nationaal wedstrijdniveau participeren. De vereniging is daardoor aantrekkelijk voor zowel sporters als sponsoren. 
De vele positieve berichten in de regionale pers en op internet over activiteiten en prestaties van AVW leveren daar zeker een bijdrage aan.

Sinds enkele jaren komen zowel de dames alsook de heren senioren uit in de tweede divisie van Nederland waarmee AVW tot de betere helft van de Nederlandse atletiek verenigingen hoort. In het kader van maatschappelijke en sociale betrokkenheid, wordt er jaarlijks een evenement georganiseerd, waarbij geld wordt ingezameld voor een goed doel.
AVWijchen organiseert jaarlijks vier openbare sportevenementen: Een avond instuifwedstrijd, de Tweestromenloop, het AVWeekend met als afsluiting de 5 van Wijchen en de Sinterklaasloop.

AVW bespreekt graag face-to-face de mogelijkheden en de wensen van (toekomstige) sponsoren. Betrokkenheid en elkaar versterken, daar gaat het ons om.
Eén van onze grotere evenementen is De 5 van Wijchen. Een 5 km wedstrijd voor atleten en recreanten, gecombineerd met een gala run. Voorafgaand aan de wedstrijd is er een ludieke meerkamp voor alle leden van de vereniging en hun aanhang. Een evenement met veel deelnemers en publiciteit. Slechts een voorbeeld van een evenement met een groot bereik dat kan worden gesponsord. Andere mogelijkheden van (structurele) sponsoring zijn o.a.: onze competitieploegen, een nieuwe polsstokhoog installatie, sponsoruitingen langs de baan, etc. Sponsoring om meer naamsbekendheid te verkrijgen en in het kader van sociale betrokkenheid.

Graag zouden wij een afspraak met u maken om uw en onze mogelijkheden met elkaar te bespreken.

Met vriendelijke groet,
Atletiek Vereniging Wijchen
Frank Cornelissen
Voorzitter sponsorcommissie
Tel: 06 485 30 423
Frank.cornelissen@upmail.nl

 

Expert

Mari

Van 

r2d_a_arnhem_nijmegen

logo-Dirk.png

Bekijk onze sponsoren in een lijst met naam, adres, tel, website via deze link

Kokke

Mazda

Rin

Dasta

J.

AMC

jos-veltmaat

kijk

DrukkerWij

BaatbijFysio