Foto 0 voor In memoriam: Dennis van de Weem

In memoriam: Dennis van de Weem

Ontzettend geschrokken en verdrietig waren we toen we op woensdag 3 januari hoorden dat Dennis van de Weem (B2-junior) in de nacht van dinsdag op woensdag plotseling, op 16-jarige leeftijd is overleden.

Dennis werd als A-pupil in november 2010 lid van onze vereniging. Slim, gemotiveerd, grappig en behulpzaam zijn woorden die bij Dennis passen. Qua inzet was hij een echt voorbeeld voor anderen. Mede om deze reden werd Dennis genomineerd als ‘Atleet van het jaar’. 

Dennis blonk uit in zijn bescheidenheid, beleefdheid en in de loop der jaren ook steeds meer in zijn fanatisme. Hij was altijd gemotiveerd om zich te verbeteren en dat lukte hem ook vaak. Afgelopen jaren verbeterde hij vrijwel iedere wedstrijd zijn persoonlijke records.

We kunnen het nog niet geloven dat er geen nieuwe persoonlijke records meer bij gaan komen. 

In gedachte zijn we bij zijn ouders, familie en vrienden.

Vanaf zaterdag zal er een condoleanceboek in het clubhuis aanwezig zijn. Hierin kan iedereen een herinnering aan Dennis of een boodschap voor zijn ouders opschrijven.

dennis_memoriam_web2.jpg

Lees verder


Nieuwjaarsreceptie 7 januari 2018

Update:
In verband met plotselinge overlijden van onze atleet en vriend Dennis van de Weem is besloten om de nieuwjaarsreceptie in aangepaste vorm door te zetten. Het kerstboomwerpen komt hierbij te vervallen. Lees hier meer.

 

U bent van harte uitgenodigd voor de nieuwjaarsreceptie van AVW op zondag 7 januari.
Traditiegetrouw vindt de nieuwjaarsreceptie van AVW op de eerste zondag van het nieuwe jaar plaats. Dit jaar op zondag 7 januari. Heel AVW is van harte uitgenodigd om elkaar een gelukkig nieuwjaar te komen wensen en een toost uit te brengen op een gezond en vooral sportief 2018. Ook uw partner is van harte welkom. Een hapje en een glaasje champagne staan voor u klaar.

Lees verder


Foto 0 voor Toelichting op de uitnodiging voor de ALV  op WOENSDAG 20 DECEMBER 2017

Toelichting op de uitnodiging voor de ALV op WOENSDAG 20 DECEMBER 2017

Toelichting op de uitnodiging voor de ALV op WOENSDAG 20 DECEMBER 2017 om 20.00 u in het clubgebouw.

Een vereniging zonder voorzitter en zonder penningmeester is onbestuurbaar. Om te voorkomen dat dit vergaande gevolgen heeft, wordt er een extra ALV ingelast Op de agenda staan de twee vacatures: voorzitter en penningmeester

Lees verder


Foto 0 voor Uitnodiging ingelaste ALV 20 december 2017

Uitnodiging ingelaste ALV 20 december 2017

Beste leden van AtletiekVereniging Wijchen,

* Een vereniging zonder voorzitter en zonder penningmeester is onbestuurbaar. Om te voorkomen dat dit vergaande gevolgen heeft, wordt er een extra ALV ingelast. *

Het bestuur nodigt alle leden uit voor de extra algemene ledenvergadering op

WOENSDAG 20 DECEMBER 2017 om 20.00 u in het clubgebouw.

 

Lees verder


Foto 0 voor Wijzigingen inning contributie en opzegtermijnen

Wijzigingen inning contributie en opzegtermijnen

Beste leden van AVW,

Als penningmeester van Atletiekvereniging Wijchen breng ik u graag op de hoogte van het volgende:

In de algemene ledenvergadering op 26 oktober 2017 is het besluit genomen om het boekjaar van onze vereniging te verschuiven van 1 november t/m 31 oktober naar 1 januari t/m 31 december. Als gevolg hiervan is ook besloten de inning van de contributies van onze leden aan dit nieuwe boekjaar aan te passen en de termijnen van inning te wijzigen.

Lees verder


Foto 0 voor Voorzitter AVW stopt per direct

Voorzitter AVW stopt per direct

Mededeling van het dagelijks bestuur:

Uit persoonlijke overwegingen heeft onze voorzitter Wil Jansen met onmiddellijke ingang zijn functie als voorzitter neergelegd. 

Lees verder


Foto 0 voor Jannes de Vrijer: vrijwilliger van het jaar 2017!

Jannes de Vrijer: vrijwilliger van het jaar 2017!

Dit jaar werd voor de tweede maal de vrijwilliger van het jaar verkozen. De keuze van deze vrijwilliger komt voort uit een geheime voordracht door de leden van het algemeen bestuur (dagelijks bestuur en commissievoorzitters). Dit jaar bleek dat één vrijwilliger 3 nominaties had ontvangen. Daarmee was hij de enige met de meeste nominaties. Vrijwilliger van het jaar 2017 is Jannes de Vrijer.

Lees verder


Foto 0 voor Wil jij meepraten over de nieuwe trainersvergoedingen? Kom dan aanstaande donderdag naar de club!

Wil jij meepraten over de nieuwe trainersvergoedingen? Kom dan aanstaande donderdag naar de club!

Beste allemaal, 

Aanstaande donderdag (16 november) staat een gesprek gepland tussen de Technische Commissie (TC),  een aantal trainers  en een deel van het bestuur over het thema 'Trainersvergoedingen'.  Weliswaar kortdag, maar we willen toch graag iedereen die wil meepraten over dit onderwerp, uitnodigen om donderdag aan te schuiven.

Lees verder

AVW / Club

Uitslagen / Verslagen

Gebruikers Online

212 anonieme bezoekers online.

U bent een anonieme bezoeker. Hier registreren.

AVWijchen - Nieuws / AVW & Club