Foto 0 voor Help ons: gebruik je stem voor AVWijchen!

Help ons: gebruik je stem voor AVWijchen!

Omdat we als AVWijchen allerlei ideeën hebben over hoe we AVWijchen (de trainingen, de wedstrijden, de baan maar nu vooral het clubhuis) nog beter, mooier en duurzamer kunnen maken, hebben we ons aangemeld bij de Rabobank Clubkas Campagne. Samen met nog een heleboel andere clubs. Als jij Rabobank-lid bent, kun jij ons helpen door op ons te stemmen! 

Lees verder


Tussenstand voorinschrijvingen Avondinstuif

De inschrijving voor de Avondinstuif op donderdag 26 april, is sinds eind maart open. 
Met name de inschrijving voor de werpnummers loopt storm. Bij de mannen zitten de onderdelen nagenoeg vol. Discuswerpen bij de mannen én vrouwen zit sowieso aan het maximum aantal deelnemers (18). Datzelfde geldt voor het kogelstoten bij de mannen.
 
In onderstaand overzicht is te zien hoeveel deelnemers zich, op dit moment, bij de werponderdelen hebben ingeschreven. 
Maar met name op de loopnummers is er nog voldoende ruimte om zich in te schrijven.
 
De 10km gaat zeker door. Er hebben zich inmiddels al meer dan 20 atleten voor deze afstand ingeschreven.
 
Stand per 24-04-2018
             Mannen Vrouwen
Kogel: 18 (VOL)   -  15
Speer:    16   -    13
Discus:   18 (VOL) - 18 (VOL)

Lees verder


Foto 0 voor Voorlopig vastgesteld verslag ALV 28 februari 2018

Voorlopig vastgesteld verslag ALV 28 februari 2018

Beste leden,

Zoals vermeld in het Huishoudelijk reglement wordt het verslag van de ALV voorlopig vastgesteld door een meerderheid van het algemeen bestuur waarna het verspreid mag worden. Definitief vaststellen kan alleen gebeuren in de eerstvolgende ALV. Dan zal het ook worden opgenomen in de jaarstukken.

Hier vinden jullie het voorlopig vastgestelde verslag van de reguliere ALV van 28 februari 2018.

Vriendelijke groet,

Annemarie Dam-Arts
secretaris AVW

De Wijchert 4 
6603 AG Wijchen

Postbus 332 
6600 AH Wijchen

Lees verder


Foto 0 voor Inschrijving Avondinstuif geopend

Inschrijving Avondinstuif geopend

AV Wijchen organiseert donderdagavond 26 april de zogenaamde Avondinstuif voor junioren A/B, senioren en masters.
Je zult wel denken, wie organiseert nu een wedstrijd op donderdagavond. Welnu, de volgende dag is het koningsdag en is heel Nederland vrij. Dan is een wedstrijdje zo vlak voor een lang weekend een mooie gelegenheid om je conditie te testen. 

Lees verder


Inschrijving Steden en Competitie voor Pupillen en CD's 2018

Vanaf heden kunnen de pupillen en de junioren CD zich weer inschrijven voor deelname aan de Stedenwedstrijden en de Competitie 2018. De aanmelding verloopt digitaal. Dit jaar dus geen brief op papier, maar als digitale bijlage bij deze mail. Ook digitaal inschrijvingen, betalingen, wedstrijdgegevens, uitslagen, verslagen, foto's en wat nog meer gaat via de website, mail en dergelijke. Let even goed op onderstaande procedure bij inschrijving. Voor de pupillen en de junioren CD is er een apart inschrijfformulier via de onderstaande links te downloaden.

Lees verder


Foto 0 voor In memoriam: Dennis van de Weem

In memoriam: Dennis van de Weem

Ontzettend geschrokken en verdrietig waren we toen we op woensdag 3 januari hoorden dat Dennis van de Weem (B2-junior) in de nacht van dinsdag op woensdag plotseling, op 16-jarige leeftijd is overleden.

Dennis werd als A-pupil in november 2010 lid van onze vereniging. Slim, gemotiveerd, grappig en behulpzaam zijn woorden die bij Dennis passen. Qua inzet was hij een echt voorbeeld voor anderen. Mede om deze reden werd Dennis genomineerd als ‘Atleet van het jaar’. 

Dennis blonk uit in zijn bescheidenheid, beleefdheid en in de loop der jaren ook steeds meer in zijn fanatisme. Hij was altijd gemotiveerd om zich te verbeteren en dat lukte hem ook vaak. Afgelopen jaren verbeterde hij vrijwel iedere wedstrijd zijn persoonlijke records.

We kunnen het nog niet geloven dat er geen nieuwe persoonlijke records meer bij gaan komen. 

In gedachte zijn we bij zijn ouders, familie en vrienden.

Vanaf zaterdag zal er een condoleanceboek in het clubhuis aanwezig zijn. Hierin kan iedereen een herinnering aan Dennis of een boodschap voor zijn ouders opschrijven.

dennis_memoriam_web2.jpg

Lees verder


Nieuwjaarsreceptie 7 januari 2018

Update:
In verband met plotselinge overlijden van onze atleet en vriend Dennis van de Weem is besloten om de nieuwjaarsreceptie in aangepaste vorm door te zetten. Het kerstboomwerpen komt hierbij te vervallen. Lees hier meer.

 

U bent van harte uitgenodigd voor de nieuwjaarsreceptie van AVW op zondag 7 januari.
Traditiegetrouw vindt de nieuwjaarsreceptie van AVW op de eerste zondag van het nieuwe jaar plaats. Dit jaar op zondag 7 januari. Heel AVW is van harte uitgenodigd om elkaar een gelukkig nieuwjaar te komen wensen en een toost uit te brengen op een gezond en vooral sportief 2018. Ook uw partner is van harte welkom. Een hapje en een glaasje champagne staan voor u klaar.

Lees verder


Foto 0 voor Toelichting op de uitnodiging voor de ALV  op WOENSDAG 20 DECEMBER 2017

Toelichting op de uitnodiging voor de ALV op WOENSDAG 20 DECEMBER 2017

Toelichting op de uitnodiging voor de ALV op WOENSDAG 20 DECEMBER 2017 om 20.00 u in het clubgebouw.

Een vereniging zonder voorzitter en zonder penningmeester is onbestuurbaar. Om te voorkomen dat dit vergaande gevolgen heeft, wordt er een extra ALV ingelast Op de agenda staan de twee vacatures: voorzitter en penningmeester

Lees verder

AVW / Club

Uitslagen / Verslagen

Gebruikers Online

263 anonieme bezoekers online.

U bent een anonieme bezoeker. Hier registreren.

AVWijchen - Nieuws / AVW & Club