Foto 0 voor JAARSTUKKEN

JAARSTUKKEN

Zoals elk jaar hebben we ook dit jaar weer een jaaroverzicht gemaakt. Klik hier om de jaarstukken in te zien. Op het clubhuis liggen papieren versies.

Tot ziens op de ALV!

Vriendelijke groet,

Annemarie Dam-Arts
secretaris AVW

 

Lees verder


Foto 0 voor Carnavalsavond bij AVW!

Carnavalsavond bij AVW!

Donderdagavond, 8 februari, is het carnavalsavond bij AVW! 

Vanaf 20:30u is iedereen welkom in de kantine. Prins Ruud zal ook komen!

Lees verder


Foto 0 voor Machtiging voor de ALV van 28 februari 2018

Machtiging voor de ALV van 28 februari 2018

Wil je iemand machtigen om voor jou te stemmen tijdens de aankomende ALV?

Vul dan onderstaand formulier in. Maak een kopie van je identiteitsbewijs. 

 

Lees verder


Foto 0 voor Uitnodiging reguliere ALV 28 februari 2018

Uitnodiging reguliere ALV 28 februari 2018

Het bestuur nodigt alle leden uit voor de algemene ledenvergadering op WOENSDAG 28 FEBRUARI om 20.00 u in het clubgebouw

Lees verder


Foto 0 voor In memoriam: Dennis van de Weem

In memoriam: Dennis van de Weem

Ontzettend geschrokken en verdrietig waren we toen we op woensdag 3 januari hoorden dat Dennis van de Weem (B2-junior) in de nacht van dinsdag op woensdag plotseling, op 16-jarige leeftijd is overleden.

Dennis werd als A-pupil in november 2010 lid van onze vereniging. Slim, gemotiveerd, grappig en behulpzaam zijn woorden die bij Dennis passen. Qua inzet was hij een echt voorbeeld voor anderen. Mede om deze reden werd Dennis genomineerd als ‘Atleet van het jaar’. 

Dennis blonk uit in zijn bescheidenheid, beleefdheid en in de loop der jaren ook steeds meer in zijn fanatisme. Hij was altijd gemotiveerd om zich te verbeteren en dat lukte hem ook vaak. Afgelopen jaren verbeterde hij vrijwel iedere wedstrijd zijn persoonlijke records.

We kunnen het nog niet geloven dat er geen nieuwe persoonlijke records meer bij gaan komen. 

In gedachte zijn we bij zijn ouders, familie en vrienden.

Vanaf zaterdag zal er een condoleanceboek in het clubhuis aanwezig zijn. Hierin kan iedereen een herinnering aan Dennis of een boodschap voor zijn ouders opschrijven.

dennis_memoriam_web2.jpg

Lees verder


Kerstgroet

Update:
In verband met plotselinge overlijden van onze atleet en vriend Dennis van de Weem is besloten om de nieuwjaarsreceptie in aangepaste vorm door te zetten. Het kerstboomwerpen komt hierbij te vervallen. Lees hier meer.

 

2017-2018 Kerstgroet.JPG

Lees verder


Foto 0 voor Twee keer goud in Uden

Twee keer goud in Uden

Zaterdag 16 december zijn pupillen Femke Veldkamp (A2) en Rosali van Hooijdonk  (B) allebei eerste geworden bij de pupillen meerkamp van AV de Keien (Uden).

Lees verder


Foto 0 voor Vijf AVW-ers naar Reims (F) voor meerkamp indoor

Vijf AVW-ers naar Reims (F) voor meerkamp indoor

In het weekend van 16 en 17 december 2017 doen vijf AVW-ers (M/V) mee aan de indoor meerkamp van DAC Athlétisme in het Franse Reims. Het zijn de senioren mannen Robin Scholten en Maarten Kerckhoffs, de senior vrouw Merel Kramer, de A-junior Bart Mulder en de B-junior Joris Abelen. Voor de mannen en junioren staat op zaterdag en zondag een zevenkamp (60m - ver - kogel - hoog - 60mh - pols - 1000m) op het programma; voor de vrouwen op zondag een vijfkamp (60mh - hoog - kogel - ver - 800m). De atleten zijn samen afgereisd naar Frankrijk om hun niveau te meten in deze wedstrijd. De uitslagen zullen na dit weekend beschikbaar komen op de Franse website van DAC. Er zullen daar zeker ook nieuwe PRs gaan vallen. De uitslagen zorgen dan tevens voor aanpassingen in de lijsten met de seizoensprestaties en de ranglijsten allertijden van AVW.

Lees verder

AVW / Club

Uitslagen / Verslagen

Gebruikers Online

123 anonieme bezoekers online.

U bent een anonieme bezoeker. Hier registreren.

AVWijchen - Nieuws