Inschrijving Avondinstuif geopend

Foto 0 voor Inschrijving Avondinstuif geopend

AV Wijchen organiseert donderdagavond 26 april de zogenaamde Avondinstuif voor junioren A/B, senioren en masters.
Je zult wel denken, wie organiseert nu een wedstrijd op donderdagavond. Welnu, de volgende dag is het koningsdag en is heel Nederland vrij. Dan is een wedstrijdje zo vlak voor een lang weekend een mooie gelegenheid om je conditie te testen. 

Voor ieder wat wils
Het programma is zeer gevarieerd.
De instuif biedt voor de acrobaten onder de atleten een polsstokhoogwedstrijd. Voor de sprinters zijn er, altijd spectaculaire, races over 100 en 200 meter. Daarnaast is er een  werp-driekamp met discus, speer en kogel. Voor de middellange afstandlopers is er een 400, een 800 meter, en voor het eerst dit jaar een Engelse mijl.
Voor de springveren is er een verspringwedstrijd.
Traditioneel wordt de avond afgesloten met een 10 km wedstrijd op de baan. Voorwaarde is dan wel dat er minimaal 10 atleten aan mee doen, anders vindt het onderdeel, evenals vorig jaar, geen doorgang. Speciaal voor de atleten onder de lopersgroepen is deze afstand op het programma gezet. We verwachten daarom ook vooral uit deze groepen een grote belangstelling.

Vol is vol
Nu de wedstrijd voor de zevende keer op rij wordt georganiseerd, kent deze inmiddels uit het hele land grote belangstelling. Advies is daarom tijdig in te schrijven. Ieder onderdeel kent immers een maximum aantal deelnemers.
Als er ruimte is kan men zich echter tot een half uur voor aanvang van het onderdeel inschrijven.

De wedstrijd begint om 18.30 uur op sportpark de Wijchert.
Inschrijven kun je hier.

 

Meer artikelen in categorie AVW & Club


No comments posted yet.

Only logged in users are allowed to comment. Register or log in.

AVW / Club

Uitslagen / Verslagen

Gebruikers Online

269 anonieme bezoekers online.

U bent een anonieme bezoeker. Hier registreren.

AVWijchen - Nieuws