Sportspreekuur weer van start!

Het sportspreekuur bij Fysio- en Manuele Therapie Baat is weer gestart. Vanaf maandag 28 augustus is er wekelijks op maandag van 17:00 tot 18:00 een open sportspreekuur door een deskundig sportfysiotherapeut in de praktijk ('t Slotje 7 te Wijchen). Het korte consult van maximaal 10 minuten is kosteloos voor leden van AV Wijchen. Je bent dan van harte welkom voor je sport gerelateerde vragen en (dreigende) blessures. Je mag natuurlijk ook contact opnemen. Per mail: rick@baatbijfysioterapie.nl of telefoon: 024-6455883

Voor degene die nog niet bekend is met het sportspreekuur. Hieronder een korte uitleg.
Het sportspreekuur is bedoeld om als sporter snel terecht te kunnen met een acute blessure (opgelopen in het weekend). Of voor het diagnosticeren van een langer bestaande klacht. De sporter hoeft zich van te voren niet aan te melden. De sporter zal met zijn sport gerelateerde blessure gezien worden door onze ervaren sportfysiotherapeut Rick Dumoulin. Aan de hand van een snelle screening wordt advies gegeven of een vervolgtraject bepaald. Na de screening word er een terugkoppeling aan de trainer gegeven (indien de patiënt hier goedkeuring voor krijgt).

 


No comments posted yet.

Only logged in users are allowed to comment. Register or log in.

AVW / Club

Uitslagen / Verslagen

Gebruikers Online

318 anonieme bezoekers online.

U bent een anonieme bezoeker. Hier registreren.

AVWijchen - Nieuws