Vijf AVW-ers naar Reims (F) voor meerkamp indoor

Foto 0 voor Vijf AVW-ers naar Reims (F) voor meerkamp indoor

In het weekend van 16 en 17 december 2017 doen vijf AVW-ers (M/V) mee aan de indoor meerkamp van DAC Athlétisme in het Franse Reims. Het zijn de senioren mannen Robin Scholten en Maarten Kerckhoffs, de senior vrouw Merel Kramer, de A-junior Bart Mulder en de B-junior Joris Abelen. Voor de mannen en junioren staat op zaterdag en zondag een zevenkamp (60m - ver - kogel - hoog - 60mh - pols - 1000m) op het programma; voor de vrouwen op zondag een vijfkamp (60mh - hoog - kogel - ver - 800m). De atleten zijn samen afgereisd naar Frankrijk om hun niveau te meten in deze wedstrijd. De uitslagen zullen na dit weekend beschikbaar komen op de Franse website van DAC. Er zullen daar zeker ook nieuwe PRs gaan vallen. De uitslagen zorgen dan tevens voor aanpassingen in de lijsten met de seizoensprestaties en de ranglijsten allertijden van AVW.

 

Meer artikelen in categorie Uitslagen & Verslagen


No comments posted yet.

Only logged in users are allowed to comment. Register or log in.

AVW / Club

Uitslagen / Verslagen

Gebruikers Online

221 anonieme bezoekers online.

U bent een anonieme bezoeker. Hier registreren.

AVWijchen - Nieuws