Twee keer goud in Uden

Foto 0 voor Twee keer goud in Uden

Zaterdag 16 december zijn pupillen Femke Veldkamp (A2) en Rosali van Hooijdonk  (B) allebei eerste geworden bij de pupillen meerkamp van AV de Keien (Uden).

Voor Femke werd het bij het laatste onderdeel spannend of ze haar voorsprong zou kunnen behouden. Dankzij een mooi PR (1.20) werd ze (net als vorig jaar) eerste bij de A pupillen. Bij de B-pupillen werd het nóg spannender: Rosali ging er met slechts 2 punten voorsprong vandoor met het goud. Dit lukte haar oa. door een mooi nieuw PR op Hoog (1.05). 
 
Bas Berning kwam juist nèt 2 punten tekort voor het podium. Hij werd vierde, maar haalde wel persoonlijke records op kogel (7,90) en 35mH. Noa Jutte werd keurig 10e in de grote groep van 20 meiden en verbeterde ook haar PR’s op Kogel (5.30m) en de 35mH.
 
(door Jasmijn de Haan) 
 

Meer artikelen in categorie Uitslagen & Verslagen


No comments posted yet.

Only logged in users are allowed to comment. Register or log in.

AVW / Club

Uitslagen / Verslagen

Gebruikers Online

224 anonieme bezoekers online.

U bent een anonieme bezoeker. Hier registreren.

AVWijchen - Nieuws