B-pupil Emily de Groot naar grote hoogten

Foto 0 voor B-pupil Emily de Groot naar grote hoogten

Afgelopen zaterdag reisden de tweelingzusjes Matilda en Emily de Groot helemaal naar het verre noorden. In het Sportpaleis Alkmaar deden ze mee aan het Triple Indoor Gala. Hier behaalde Emily in een groot deelnemersveld bij de B-pupillen de gouden medaille op de meerkamp, terwijl haar zusje Matilda knap vierde werd.

Nadat Emily in november het indoor clubrecord hoogspringen al met 10 cm brak, sprong ze in Alkmaar nog maar liefst 10 centimeter hoger. Met een sprong over 1,25m verpulverde ze haar eigen record bij de meisjes B-pupillen.

In dezelfde wedstrijd vestigde ze een nieuw clubrecord op de 40m sprint en de 1000m indoor.

 

Meer artikelen in categorie Uitslagen & Verslagen


No comments posted yet.

Only logged in users are allowed to comment. Register or log in.

AVW / Club

Uitslagen / Verslagen

Gebruikers Online

226 anonieme bezoekers online.

U bent een anonieme bezoeker. Hier registreren.

AVWijchen - Nieuws