Nieuwjaarsreceptie 7 januari 2018

Update:
In verband met plotselinge overlijden van onze atleet en vriend Dennis van de Weem is besloten om de nieuwjaarsreceptie in aangepaste vorm door te zetten. Het kerstboomwerpen komt hierbij te vervallen. Lees hier meer.

 

U bent van harte uitgenodigd voor de nieuwjaarsreceptie van AVW op zondag 7 januari.
Traditiegetrouw vindt de nieuwjaarsreceptie van AVW op de eerste zondag van het nieuwe jaar plaats. Dit jaar op zondag 7 januari. Heel AVW is van harte uitgenodigd om elkaar een gelukkig nieuwjaar te komen wensen en een toost uit te brengen op een gezond en vooral sportief 2018. Ook uw partner is van harte welkom. Een hapje en een glaasje champagne staan voor u klaar.

16.00 uur: nieuwjaarsreceptie (tot 19.00)

Wedstrijd kerstboomwerpen:
Net als voorgaande jaren is er ook weer een wedstrijd kerstboomwerpen. Op deze manier gooien we symbolisch de kerstboom weg en luiden we het nieuwe jaar in. De wedstrijd zal plaatsvinden op het terrein van AVW.
- Start wedstrijd: 15.30.
- Deelnemen: inschrijven kan voorafgaand aan de wedstrijd bij de jury.
- Voor de winnaar en winnares ligt een mooie prijs te wachten.

 

Meer artikelen in categorie AVW & Club


No comments posted yet.

Only logged in users are allowed to comment. Register or log in.

AVW / Club

Uitslagen / Verslagen

Gebruikers Online

217 anonieme bezoekers online.

U bent een anonieme bezoeker. Hier registreren.

AVWijchen - Nieuws